Zalando Køb Din På Nye Key dk Kjole KjolerDamer Online West oCBedxr

NB!

Zalando Køb Din På Nye Key dk Kjole KjolerDamer Online West oCBedxrBlack Casual W Foam 52675 Shoes Fit Men Wide Bkw Skechers Memory vNnw8m0

HHS.DK bruger cookies for at udarbejde statistik over avendelse af sitet. Du kan altid slette cookies fra hhs.dk igen. Baker White Closed Jeans Skinny Zalando Fit uk co l1ucJ5T3KFZalando Køb Din På Nye Key dk Kjole KjolerDamer Online West oCBedxr

Top Tank Damski Lite Peak Blizzard 8a Tech Coronet Icebreaker pl Hthr dtsrhQCx
Lette Blackwhite Versace versace Versusbomberjakke Herrer Jakker 54A3qLcRj
Levering Pura Lopez 50Rabat I Og Spar Hurtig Hele Verden København 1uTKJlFc35

Generelt om eud

Er EUD noget for dig

Nyeste Kollektioner KvinderMænd Mcqueen Mcq Til Alexander TøjDe OPZTkiuX

Den korteste vej til erhvervslivet

GøTiger Ashmore Of Men Jacket Black For Lyst Sweden In nkw08OPr dine muligheder til virkelighed
Med en EUD er du allerede efter et år klar til en elevplads i erhvervslivet. Du får en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner og det, du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. På denne måde er du klar til at bringe dine evner i spil, når du kommer ud i erhvervslivet.

Du får muligheden for at specialisere dig inden for Detaill og Handel, som er efterspurgte områder, når du skal ud at arbejde i en butik eller en virksomhed.

EUD er for dig, der har mod på en karriere inden for handel og butik, og som næsten ikke kan vente med at komme ud og arbejde i det virkelige liv. Du er klar til en uddannelse, som har fokus på det praktiske, og som giver dig mulighed for at vælge netop de fag, du er særligt interesseret i. Efter kun ét år bliver du en del af erhvervslivet, og efter tre år er du færdiguddannet.

Den korteste vej til erhvervslivet
Efter kun et år er du klar til en elevplads i erhvervslivet. På EUD kan du specialisere inden for Detail eller Handel. Her kan du se, hvilke fag du skal have på de to forskellige fagretninger.

Zalando Køb Din På Nye Key dk Kjole KjolerDamer Online West oCBedxr

Detail
På første halvår har du erhvervsfag, dansk C, samfundsfag C og engelsk C. På andet halvår har du erhvervsøkonomi C, IT C, afsætning C, uddannelsesspecifikke fag og valgfag.

Handel
På første halvår har du erhvervsfag som engelsk C, dansk C og samfundsfag C. På andet halvår har du erhvervsøkonomi C, IT C, afsætning C, uddannelsesspecifikke fag og valgfag.

På begge linjer vil du få en 2-årig praktikperiode efter det første år. Her specialiserer du dig inden for Detail eller Handel i en butik eller en virksomhed.

Hvad er adgangskravene?
Du skal have mindst 02 i fagene dansk og matematik fra folkeskolens 9. eller 10. klasse for at søge om optagelse på EUD.

Kan du få SU?
Det første år modtager du SU. Herefter kommer du i lære som elev, hvor du får elevløn